PRIME CLASSIC vodeni lak

Bona Prime Classic je 1-komponentni akrilni temeljni lak na vodenoj bazi za upotrebu na drvenim podnim oblogama.Daje površini puniji izgled te smanjuje mogućnost bočnog lepljenja daščica.
Prikladan je i za podno grejanje.

PRIME INTESE osnovni lak

Osnovni lak za srednje bogato bojenje drveta. Prime Intense ima odlične osobine abrazije i pogodan je za podove sa podnim grejanjem i pokretne trake kao što su fosni podovi ili podovi od drveta čiji se poprečni presek koristi za pravljenje poda. Pogodan je za skoro sve tipove drveta i deluje posebno dobro na tropskim vrstama drveta.

NOVIA vodeni lak

BONA NOVIA 1-komponentni vodeni lak – novi standard za stambene prostore

Naglašene boje – Primenom vodenog laka direktno na obrušeno drvo, Bona Novia naglašava tople tonove kod brojnih vrsta drveta. Dobijena koloracija jedinstvena je u segmentu temeljnih i završnih vodenih lakova.

MEGA vodeni lak

BONA MEGA vodeni lak je poliuretanski 1- komponentni završni lak. Stvrdnjavanje se odvija apsorbovanjem kiseonika iz vazduha. Ima svojstva kao 2-komponentni završni lak. Prikladan je za stambena područja i objekte koji su izloženi velikom opterećenju. Prema standardu ÖNORM 2354 C klasa C. Ispunjava odredbe standarda ÖNORM B 2608. Protivklizna svojstva za gimnastičke dvorane prema 18032. Izuzetna otpornost na habanje i hemikalije.
BONA MEGA vodeni lak je jedan od najprodavanijih lakova na svetu. 

BONA MIXFIL masa za fugovanje

Bona MIXFIL masa za fugovanje služi za popunjavanje najsitnijih rupica na parketu.Krasi je izuzetna elastičnost i prirodna boja pa se veoma dobro uklapa u teksturu Vašeg poda.

TRAFFIC vodeni lak

BONA TRAFFIC završni lak je 2-komponentni 100% poliuretanski lak na bazi vode. TRAFFIC vodeni lak je ekstremno otporan na habanje te je stoga veoma prikladan za jako opterećene parkete i ostale drvene podove. Traffic mat daje drvenim podovima izuzetan prirodni izgled (stiče se osećaj da je parket nauljen).

BONA GEL

BONA GEL služi za gelovanje (fugovanje) najsitnijih rupica na parketu pred nanošenje poslednje ruke laka.
Krasi ga dobra elastičnost i velika pokrivna moć.

X